Tävlingsresultat

2011

25/4 Godkänt vallhundsprov 37/57 hos Lottie .Hållt på med vallning i åtta månader. Nervös så jag trodde jag skulle spy! ÖVERYCKLIG när vi kommit runt banan- vilken känsla.

2013

27/6 Första Ik1 start 29/59 Eknäs och känslan var underbar, samkört och vi, inga linjer eller poäng men skit vad roligt vi hade på banan!

3/8 Ik1 Gotland ”Oplacerad, föraren bryter själv” Lizz var jätte trött och jag ännu tröttare. Av linjen hela framdrivning, på crossen bröt jag.

2015

8/8 IK1 37/74 2:a pris Hudiksvall. Snabbt och tajt upptag, framdrivning där Lizz stängt av öronen men skötte det fint själv. Drivning, cross och delning var så galet, den känslan var grym!

9/8 Ik1 39/68  Hudiksvall. Bättre upptag och det fick att styra Lizz i framdrivning, lite krokigare men hon tog alla komandon, bara där kändes det som vi kunde gå av, mitt delmål gick super bra. Resten av banan fram tills fållan körde jag och Lizz på, som ett team, Lizz hade fina rörelser, var super lätt att styra och jag kom på mig själv på crossen med att bara gå och le, kund inte göra något annat.
Min och Lizz sista tävling tillsammans och den känslan kommer jag leva på i många år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s