Oss

Jag och Lizz. Så har det varit varje dag i dryga fem år nu och jag älskar vardagen med min galna tjej. Nu är det snart mina hundar som kommer sprida glädje och ge mig gråa hår, inte bara jag och Lizz längre. Självklart längtar jag ihjäl mig efter en liten, frågar ofta hur det är med fröken brun och planerat in en Norge tripp med Elin så vi kan åka och pussa på den lilla, men det är ett nytt kapitel! Ett kapitel som är en ny erfarenhet och ”vi” känslan ska förvandlas till ”oss” känslan.
Vi ska mjukstarta med att fina Harpo (boder collie/ladde/golden) kommer att flytta hem till oss om en vecka och bo med vad som kommer bli oss i sex månader. Halva tiden med bara Lizz och sen med valpen och Luz. Harpo passar in i min vardag och kommer bara att tillföra glädje, frågar man Lizz är jag säker på att hon skulle vilja ha han hemma föralltid.

image

Myspojken som kommer bli våran pris ❤

Om dryga tre veckor vet vi, blir det oss i slutet på januari, jag hoppas och vill så fruktansvärt mycket. Jag vill gå valpkurs, jag vill få träningskickar, jag vill känna känslan jag och Lizz hade på senare Ik1:an som också blev våran sista (pga ögonen och stress ihop med nedsatt syn är inte snällt, inte för en så lättstressad tjej som Lizz). Den känslan ska jag till igen och då med en ny hund, en valp som jag ska format och tränat upp, leende på läpparna när jag tänker på vallning med en ny hund, lära mig massa nytt och göra det jag brinner mest för, med en hund till. Fantastiskt. En dröm.

image

Bara älskar bebismagen  ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s