Hundvakt.

Tänk att lämna bort sin hund, sin bästa vän, sin andra halva, vallråtta och yrväder till någon man inte litar på till 200 %, då hade jag aldrig vågat lämna bort min Luz. Som tur är har jag aldrig känt den känslan, jag får tvärt om gåshud av instagram och uppdateringar om vad Elin, Myss och Lizz hittar på. Snälla syster Sara med Harry hjälper också till och jag är så grymt tacksam  ❤ ❤
Ego matte hade haft henne i helgen för jag saknar henne såklart varje minut jag är utan henne men det går inte att vara ego,  min uppgift är att ge Lizz ett så bra liv som möjligt och den här helgen har Lizz haft det så otroligt mysigt med Elin och Myss. Att Lizz även vallar för extra matte gör det ju inte sämre, flyttat bagglam, tagit ut tackor på fribete och Lizz hjälpte ett vilset lam till sin mamma, så häftigt min tjej vallar nu lam om man riktar in henne på dom, vallningen utvecklas verkligen hela tiden, gåshud igen! 
image

image

Förutom vallning har dom gått promenader i skogen, agerat störning för Harry på platsliggningen, massage hos duktiga Emma och lekt i massor, som sagt Lizz har haft en underbar helg som jag aldrig hade kunna erbjudit just den här helgen!!!
image

image

image

Nu är jag påväg ut till Norrtälje för att hämta hem min unge, så otroligt tomt utan min palenpanna ❤

Tack för hjälpen min fina älskade vän Elin ❤❤

Hadee

En tanke på “Hundvakt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s