Lemas Suite Side

När ska man ha tid att blogga när man har semester? Nu är den tyvärr slut för den här gången och jag kan verkligen inte haft bättre veckor. Började med en riktig relax vecka i Turkiet med sol, bad och god mat, tillsammans med syster och mamma. Vi bodde på ett litet hotell i Lemas, utanför Side. Vi bestämde att vi ville bo på något mindre ställe, det var 60 lägenhetet på vårat och då blir det lite mera personligt, man känner igen personalen som kommer och små pratar mm. Maten vi åt går inte att klaga på alls, vi hade halv pension så jätte god fruskot och middag på hotellet, så lyxigt och skönt att kunna gå och plocka vad man vill ha, olika röror, kycklig, gryotor, olika meloder, efterätter mm – mums säger jag bara.
image

image

image

Havet låg 10 minuter från hotellet men det gick bussar ner och dom tre sista dagarna låg vi vid havet och stekte, även där grym servic och god mat.
Gör så mycket att få kvaliters tid med mamma och syster, i vardagen är alla så upptagna så man knappt hinner prata och umgås men den här veckan kommer jag leva länge på.
image

image

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s