Fantastiska Skottland!

Nästa resa var till min saknade vän Alex i Skottland!

04:00 ringde mobilen, det kröp i kroppen av feber men jag skulle faan till Skottland! Naproxen mm och jag var på benen för att sätta mig i taxin med Alex mamma Erika för att åka till Arlanda. Vi hade omedvetet bokat samma flight och är alltid trevligt med sällskap på tråka flygplaster, vi åt fruskot och shoppade lite. Väl framme var det lite strul med bussar mm men är man turist så är man men tillslut kom vi fram till Perth där Alex och Lass väntade ❤

Framme på gården var det så äckligt fint. Har sett kort och alla som varit där säger att det är så fint men går inte att greppa om man inte varit där själv, får åt alla håll, hillar överallt och ett lugn som inte riktigt går att förklara! Behöver jag skriva att jag trivdes från första minuten där!
image

Att träffa Lass och Bic var också så mysigt, brun gosade lite men avkomman kissade på sig och vi hade kramkalas suprime.
Första dagarna gick vi mest runt och fixade, jag fick se alla hagar och hundar, se grymma Lass på fåren och även Bic som hunnit bli nästan 10 månader nu. Häftigt hur en hund kan ha så många sidor, ganska överallt dvs glad i allt och alla och leker allan utanför hagen och hos fåren, naturlig, lätt att påverka och ett lugn i han, tror på han jag!
image

Lass behöver man inte riktigt beskriva, jag är helt såld på den där hunden! Hon gör verkligen ALLT hos fåren, så coolt att se henne där hon ”hör hemma” på Skottska får. Sett henne många många gånger i Sverige men blir ju inte alls på samma sätt som där över. Lass är grym, punkt!

image

Lördag kväll kom ett gäng brudar från Skåne och skulle bo i deras hus som Mosse och Lotta hyr ut till gäster. Sofie med Dip visste jag vilka dom var men aldrig umgåtts utan setts korta stunder tillsammans med Alex. Det är så häftigt hur det bara säger klick med vissa, vi har haft så sjukt roliga dagar tillsammans med den helt galna och underbara Ida (med Kip och Jim) och Camilla med Kess. Skrattat sådär så man verkligen får kramp i magen, så man tror att man ska kissa på sig mest hela tiden och jag överdriver inte. Hur kan sex, kiss och bajs mm vara så hysteriskt roligt i rätt sällskap?!?!

Vi turistade lite och var bla på Skottish Game Fair, massa jaktprylar, uppvisningar av ankvallning, agility, jaktprov mm. Shoppade ett par HUNTER stövlar i glansröd, så snygga! Blev en heldag där med skratt skratt och mera skratt. Lass fick följa med men hon förstod inte riktigt vad hon gjorde där tror jag. Coola hund som bara går omkring och stressar inte upp sig över någonting, hon är endå van att gå på gård där det inte händer så jäkla mycket men hon var precis lika cool som när hon lever Stockholms liv.
image
Jag röda, Alex rosa och Ida gröna!

Middag ute en kväll och det började med att lyssna på säckpipa och en liten förställning med sång och dans av stora som små, riktigt söta och duktiga barn! Middag sen som tyvärr inte var så skottsk men god öl och hemresan kommer jag aldrig att glömma, vilka ställer sig nakna på en hill i Skottland i endast gummistävlar om inte Ida Sofie och Sofie. Bara nått jag skulle tänkas göra med just dom två brudarna, som är helt galna och helt underbara och såklart Idas ide.
image

Två sista kvällarna var vi uppe på två hillar och tittade på utsikten och Camilla tog jätte fina kort på oss med hundarna, jag lånade ”min” Lass och korten blev riktigt fina.
image

image

Finns så mycket mera att skriva men alla minnen och stunder jag tänker tillbaka till och bara ler och blir helt glad i kroppen går inte att skriva ner, dom är för många. Superlativen för att förklara hur bra jag hade det och hur bra jag mådde går inte att skriva, så bra hade jag det så att säga hej då var inte alls lätt, ville faktiskt inte lämna trotts att jag bokade om så jag fick drygt två extra dygn)!!

Väl på flygplasten började jag tänka på allt jag ska träna med min flicka där hemma och då ville jag verkligen hem, fort! Första dagarna var det fokus på fåren och Mosse och Lottas hundar men när brudarna sen kom och hade med sina egna saknade jag att ha min egen prinsessa där, köra henne på fälten och ta med henne upp på hillarna men tur att jag hade Lass där, hon kändes som min ❤

Komma hem till Lizz och Elin var helt underbart, hade gåshud när jag gick ut från planet och visste att om bara några minuter skulle jag få krama på min älskade Lizz. Hon var inte lika hysterisk den här gången men nu sågs vi på parkeringen så hon hann inte förstå att hon väntade och kändes lite sur på mig, men såklart kramar och pussar men nu är det slut med att lämna bort min loppa! Nu är det Solizz igen ♡
image

Många fler bilder kommer senare!

4 tankar om “Fantastiska Skottland!

  1. Så bra beskrivet! (Be-skrevet, höhö). Så kul att få lära känna dig! Får inte dröja allt för länge tills vi ses igen, behöver träna min mage med massa skratt 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s