FINA FLAX

Imorse fick jag låna Saras flat kille Flax för en renovering  på hundfrisörskolan på jobbet. Flax är en så härlig och glad prick som svansade på med mig och Lizz när vi lämnat matte. Under utbilningen dvs bad, tork och klipp var Flax en toppenelev och stod så snällt på bordet.
Strax efter lunch kom jag från mini och hämtade han och vilken snygging. Glad så han inte visst var han skulle ta vägen gick vi en dagispromenad med mini hundarna och det var som Flax aldrig gjort annat, gick där bredvid/bakom hela tiden, lite intresserad av brudarna men inga problem alls.
Jag som är mer eller mindre allergisk mot koppel släppte han efter en kortis i navelsträng och vilken duktig kille, han följde fint efter några påminnelser att följa mig och komma första gången jag ropade men herregud hunden bor på landet och där träffar man inte den mängden hundar, luktar inte alls lika mycket och är inte alls samma störningar så jag tycker Flax tog storstadslivet mycket bra.

Nu är han påväg hem med husse och kommer nog sova gott i natt efter denna intensiva dag. Tack för lånet Sara, du har en väldigt trevlig kille!!!

wpid-IMG_20140213_170746.jpg wpid-IMG_20140105_144456.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s