STORA SYSTER HELG

image

image

image

image

image

image

Jag har verkligen haft en underbar helg med min fina saknade Åsa. Vi har jobbat om varandra, åkt iväg på äventyr och inte sets sen tredje advent – k a t a s t r o f! Men i fredags kom hon upp efter jag jobbat klart. Vi lämnade hundarna hemma hos snälla Alex och drog in till stan, åt middag, drack vin och snackade om allt som hänt under veckorna vi inte sets. Hur häftigt är det inte att ha vänner man kan prata med allt om, underbart!

Sovmorgon lördag och sen ut till fina Björkarö och Anneli. Vägde baggarna, avmasskade, halmade nytt i stallet, fodra och små pulade lite medans tunga stora snö flingor kom ner, mysigt. Jobba med och runt får är så lugnade, ingen stress och  luktar gott. Fårfix och promenad under dagens ljusa timmar, vidare i mörkret åkte vi ner till Nyköping. Middag och spel med Åsa, Marcus och Kim. Spelade UNO och slutade såklart med packter, byta kort under bordet och annat fusk, hihi! Mysig dag och många skratt under kvällen.

Söndag och pyssel förmiddag, vi gjorde mössor, halsduk till Lizz och pannband i rosa fårtyg, jätte fina och jätte nördiga – perfekt för oss. Hemma vid 19 hade Alex gjort matlådor så jag tog tag i tvätten.

En riktigt mysig helg och samlat energi till nästa veckan. Puss min Åsa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s