VALLNINGSHELG

image

image

image

image

image

image

Bilderna talar ganska bra själva. Haft två underbara dagar med ett härligt gäng brudar.  Helgen började lördag morgon med Mickan, Louise,  Anna, Åsa och jag i vallhagen.  Körde igenom alla hundarna och jag tänkte att Lizz skulle lyssna lite dåligt (brukar hon göra då det har varit mera ”fårjobb”) men hon överaskade,  öppen och riktigt roliga pass. Så pass roliga att jag senare på kvällen anmälde till en Ik1:a. Vi var i olika hagar mer el mindre hela dagen. Så roligt att se unghundarnas utveckling och få hjälp själv i sin träning.
Kvällen bjöds på tacos, Evelina och Bea,  många många skratt och vin medans hundarna däckade i hallen. Så skönt med hundar som bara går ihop,  har mattar som uppfostrat trevliga hundar,  allt blir så lätt och smidigt då, våra duktiga vallhundar!

Idag söndag blev det lite sovmorgon och sedan till vallhagen igen. Lizz var ganska passiv med mig men hämtade hem lite om dom ville upp i skogen.  Kite och Busas utveckling bara dagen efter var stor,  så roligt att se.

Även Nyköpings BK hade öppethus så ett besök för miljöträning och rasparad. Tränade lite lydnad och lekte agility men stresslizz gick upp för mycket när dom andra körde så la Lizz.

Avslutade helgen med vallningskurs för Anna och Helena och då blev jag stolt – Lizz tog djuren fint, hade en ganska rak cross och öppen. En sån där gång när man kommer på sig le när man kör hund, u n d e r b a r t och man blir lite extra k ä r ❤

Tack Åsa, Anna, Louise,  Mickan, Evelina,  Hanna, Bea och Anna som gjort den här helgen, underbara dagar med underbara vänner som vi snart måste göra om igen 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s