SEMESTER

Dryga två timmar kvar tills jag och brudarna har SEMESTER i TRE VECKOR.  Min kropp behöver semester från tidiga mornar och hundarna behöver semester från stor staden. Vi kommer att vara med våra fina vänner, resa runt i Sverige, Lizz ska tävla några Ik1:or på Gotland, Slipp ska få träna mycket och intensift för att starta upp henne ordentligt. Att ha en hund som är på ”nivå” tävla och en otränad är verkligen super roligt, helt olika saker att tänka på, olika problem och båda ger verkligen allt när man kör dom, underbart.

Börjar SEMESTERN med en myskväll, låångt bad med hårinpackning, ansiktsmask, fila fötter, måla naglarna och göra allt sånt här ta-hand-om-sig-själv-grejjer + handla god mat. Hundarna har jag köpte goda revben till som dom ska få knapra på.

Imorgon eftermiddag börjar vi våran resa, mjukstartar med att åka till Åsa. Där trivs vi såå bra, landet, sova på tomten, valla lite på kvällen och umgås med min underbara Åsa. Även Mikaela följer med för att sen tillsammans åka på ungdomslägret, behöver jag säga att jag längtar till allt roligt vi ska göra under 23 dygns ledighet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s