PERFEKT

Helgen blev precis som jag hade tänkt mig, fredags mys hemma med Corina. Började lördagen med ett ben pass med Johanna, fått flera övningar så nu är rehab riktigt roligt och jag får ta i mera! Hemma igen bytte jag till bikini och satt på ballkongen flera timmar, lunch, prata med kompisar, skrev dagbok och njöt av solens värme. Avslutade kvällen med fårdate, Lisa och hennes grabbar. Blev liiite vallning och Lizz jobbade på fint. Hemma vid 23 däckade jag i sängen, min saknade säng, där sover jag som en prinsessa.

Söndag var jag beredd på att det skulle bli en tuff dag men gick över förväntan eller hur man ska uttrycka sig. Jobbigt att hon inte var där, men blev som mera på riktigt då och allt kom mera på plast. Tittade genom våra papper, bilder på oss genom alla år och mindes alla saker vi gjort, allt vi lärt oss och log, blev varm.
För att rensa hjärnan blev det ett pass när vi kom tillbaka till Stockholm, axlar och rygg med syster, lite segt pass men idag känns det så tog i gjorde jag ijallafall!

Ingen produktiv helg alls, knappt några planer, tagit dagarna som dom, timme för timme. Lite vallning, två pass på gymmet, sola, umgås med fina vänner och familj – precis det jag vill göra när jag är ledig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s