VI FICK LÅNA EN ÄNGEL

Du har varit med mig i mitt liv sen jag var 8 år gammal. Jag satt ibland dig och dina syskon och lekte med er. När vi lekt klart gick alla och la sig och du kröp in i min famn och somnade, du var 4 veckor då. När du var 9 veckor hälsade jag på dig och när det var dags att åka hem grät jag på bussen, du och jag var nått extra, och du ylade och grät utanför bussen.  Sen dess har det varit vi, du och jag. Med mig var du alltid lös, lyssnade på minsta vink, vi gick på hundkurser på brukshundsklubben, var på utställning och alltid var det du och jag, trotts att mormor och morfar ägde dig, var jag där så var du alltid bakom mig.

Du har lärt mig så mycket och du har gjort mig till den jag är idag, en riktig hundnörd. Tack vare dig lever jag idag ihop med min underbara flicka Lizz, har ett unerbart intresse som jag brinner för, träffat underbara människor i hundvärlden. På min beskrivning om mig på jobbet finns du med, i bloggen och när folk undrar hur jag blev så ”hundig” berättar jag och den underbara och  älskade hunden Diva <3.

Idag var du hos veterinären, du hade gått mer i vikt,hördeännu sämre,  veterinären ville ta nya prover på levern och kolla cancer i magen, men någonstans måste man sätta ett stopp, din tid på jorden var över och du var lugn, somnade i ett rum med tända ljus, mormor och morfar var där. Eftersom beslutet togs så fort hann jag inte komma, jag hade så gärna velat krama och pussa på dig en sista gång…men jag hann inte och det gör så ont, den sista kramen var för några veckor sen men den kommer jag aldrig glömma. Vi var hemma hos mamma, du satt i mitt knä på en köksstol och vi mös ❤

När jag idag fick smset ”Diva finns inte mera….”gick det inte, tårarna började rinna på en gång, magen göra ont och kroppen skaka,  gör så jävla ont i hjärtat och jag förstår nog inte riktigt än vad som hänt.

Du saknas mig så, du har och kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärna. Vill borra in mig i din mjuka päls, ha pusskalas som bra vi kan ha, du saknas mig Diva ❤

En tanke på “VI FICK LÅNA EN ÄNGEL

  1. Ping: ÅRET 2013 | SoLizz

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s