OPERATION.

Det första jag gjorde när jag vaknade var att fråga min fina pappa som var med under dagen hur det såg ut, vad hade dom gjort mm. Pappa hade under tiden jag sov redan pratat med min kirurg och få dommen var som jag vet inte vad, mycket går att förklara men inte dehär, dom hade hittat felet, lagat och jag kommer bli helt ÅTERSTÄLLD!
Onsdag var jag ganska dåsig efter alla piller och saker man får insprutat i ”flygplanet”. När vi lämnade Sophia Hemmet så gick vi den korta biten hem och helt sjukt, DET GJORDE INTE ONT ATT GÅ. Det som av och till gjort i dryga året gjorde nu inte ont!

Var en meniskskada, spricka i främre menisken som var några centrimeter. Spickan och den del som var under togs bort ( drygt 15%).  Citodon och Voltaren lever jag på nu, för att det inte ska bli svullet och göra så ont. Nätterna är jobbigast just nu, sova stilla på rygg, med högläge på höger ben. Van att alltid ligga på sidan så vaknar och får sätta mig upp några gånger, fylla på med piller och somna om. Detta gör att jag sover mycket på dagarna, dels av medicinerna och sen att små vakna några gånger.

Redan nu märker man skillnad, tagit av det stora bandaget som fixerade knät att vara rakt. Nu är det bara ett lager på knät, kompresser och skyddande plast över såren som jag tror är två stycken. Om 10 dagar ryker även bandage nummer två. Så fort knät inte gör ont eller är svullet så jag ska börja med korta promenader och rehab träning. Har en månad på mig att komma tillbaka helt (sjukskriven en månad) vilket jag skulle hinna bra på, taggad!

Nu har jag ett mål och det är helt underbart, jag kommer bli helt bra igen. Nu dunkar knät ganska bra och gör ont men med moroten att i sommar kunna springa igen, gör det inte så mycket att det gör ont nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s