MINA VÄNNER

Läste för några dagar sen ett inlägg på en blogg och har tänkt på inlägget sen dess, ju mera jag tänker så har det hjälpt mig massor att tänka om lite. Inlägget var skrivet av Malou handlade om vänskap genom åren. Kände igen mig så mycket i texten och har också insett att vissa realtioner kommer och går, vilar under perioder eller alltid är vid min sida. Känslan att glida ifrån någon är inget roligt alls men behövligt ibland, när man känner att den andra inte anstänger sig, man ger och ger eller man helt enkelt går olika vägar i livet. Självklart går relationer upp och ner precis som livet och man stöttar och finns där men några gånger har det känts som att jag finns mer för andra och du har jag tagit avstånd, viket har varit nyttigt, gjort att man får sakna och tänka för att sen komma tillbaka istället för att bråka mm, man behöver ibland tid att känna.

Även tänk lite på hur man hade flera ”ytliga” kompisar för några år sen, listan på mobilen med fika kompisar var längre. Nu finns det betydligt färre fika kompisar. Några har försvunnit på vägen men kvar är mina bästa underbara och älskade guldkorn, mina bästa! Vill lägga tiden på dom, träffa dom, höra om deras liv, stötta och bli stöttad av. Sen har man ju alla i hundvärlden, dom man åker på kurser med, tränar tillsammans med och dom är jag såklart så glad för att ha men det blir på ett annat plan. Att dela upp har varit lite svårt men nu känns det riktigt bra, vet att jag har dom mest underbara omtänksamma kompisar som jag tänker lägga min tid.
VNSKAP~1
Luddigt men summan och kardimumman, att läsa att någon annan tänker och gör på samma sätt var ganska skönt, och fick med att tänka på hur fina mina guldkorn är – dom kan jag inte leva utan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s