HITTA SIG SJÄLV

Läser en del bloggar nu och dom blir bara fler nu när man är sjukskriven. Något jag inte reflekterat över förut men som jag gjorde när jag skulle krypa ner i sängen igår var att nästan alla personer jag läser om själva gjort aktiva kanska ”radikala” förändringar för att hitta sig själv.
Tar jag en genväg för att hitta mig själv? Genom att fortsätta i min vardag? Utan att flytta? Byta jobb? Sälja Lizz? Byta intressen? Eller har jag tur. Är det tur att det händer så pass mycket i min vardag att jag utvecklas dagligen? Om så är fallet måste jag bli betydligt duktigare på att ta mig tiden att tänka igenom saker mera, varför händer det som händer, hur reagerar jag, skulle jag kunnat göra på något annat sätt för attt undvika att sitationen skulle inträffa? Om jag ville att sitationen skulle hända, vad gjorde jag för att det skulle hända, har jag bidragit nått till att det blev som det blev?
Såklart kommer jag inte tänka så om allt i min vardag, det blir galet!

Tror jag någon dag sen ska sätta mig ner och skriva ner allt jag lärt mig om mig själv bara senaste året. På många plan känns det som jag utvecklats och ska inte säga att det alltid varit roligt, kommit till insikt med mycket, mig själv, kompisar mm men livet är ju en resa och jag vill fortsätta den resan och lära känna mig själv bättre och bättre. Trotts att 2013 inte börjat som jag hoppats kan då året bara bli bättre!
8196_368225143259770_538817580_n 305594_382552965160321_986479659_n

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s