OTRIVS!

HUR KAN KAN KÄNNA SÅ MYCKET. VERKLIGEN TYCKT ATT BÖRJAR PÅ 2013 VARIT GRYM MEN IDAG HAR DEN KÄNSLAN INTE ALLS FUNNITS INOM MIG.

ATT BO SJÄLV SUGER NÄR MAN ÄR NERE OCH KÄNNER SIG LITEN. ATT VARA SJÄLV,  SINGEL OCH ENSAM GER EN KLUMP I MAGEN OCH VILL INTE HA DET SÅ NU!
HANDLAR INTE OM ORDET SINGEL UTAN ENSAM OCH IBLAND ÄR DET SKÖNT ATT VARA JUST ENSAM MEN NÄR MAN BARA VILL KRYPA UPP I NÅNS FAMN FÖR LIVET KÄNNS SHIT SÅ BLIR DET EXTRA PÅTAGLIGT, ENSAMHETEN, BO SJÄLV UTAN KOMPIS ELLER NÅGON KÄRLEK!

image

ATT KNÄT ÄR TRASIGT ORKAR JAG KNAPPT TÄNKA PÅ, PÅVÄG FRÅN LÄKAREN HEM FICK JAG VERKLIGEN HÅLLA TILLBAKA TÅRARNA, HAR VERKLIGEN SVÅRT FÖR LÄKARE EFTER ALLA OMGÅNGAR GENOM ÅREN MED KNÄT, IMUNFÖRSVARS SJUKDOMMAR MM.
IMORN HOPPAS JAG VERKLIGEN PÅ REMISS TILL SOPHIA HEMMET, ORTOPEDI! VILL VETA VAD DET ÄR SÅ MAN KAN BÖRJA NÅGON STANS, JOBBA FRAMÅT OCH BLI BRA, BLI GAMLA SOFIE!!!

MYCKET BLANDADE KÄNSLOR, VILL TILLBAKA TILL FÖRSTA VECKORNA PÅ ÅRET, DOM VAR VERKLIGEN BÄST OCH TRIVDES VERKLIGEN MED MIN TILLVARO!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s