MÅN – FRE.

lite dåligt med bloggande nu, egagemanget och tiden finns inte riktigt, eller visst skulle jag kunna ta några minuter till att blogga men viktigare att lägga tiden på nära och kära.

helgen och veckan har varit så bra. varit pigg, haft energi, tränat, sovit hela nätterna, tränat lizz och hunnit med familj och vänner. så roligt att höra när andra också märker att man är piggare och man får kommentarer som ” vad pigg du låter” när man pratar i telefon och ” det som lyser i dina ögon” när man ses.

linnea var på besök tisdag till onsdag, hon har varit saknad och bara få ha henne i stan i ett drygt dygn är guld, prata igenom allt som hänt, händer och lite utgång. kom snart och hälsa på igen och vi lovar att komma upp i vår.

150231_10151357648325155_1844801357_n
i torsdags tränade jag med lisa och sara, ben, rumpa, rygg fick ett riktigt tungt men bra pass. tappat i vikter en hel del men bara att köra igång igen, vet hur snabbt det går att ”komma tillbaka” och ta tyngre vikter. sen att träna med knäppisarna är guld. man behöver inte träna mage för man skrattar så mycket mellan övningarna!

hade tänkt att avsluta veckan med att vara hemma och bara slappa, hyra film och mysa med lizz som äntligen efter nästan två veckor fick ha sin mamma hemma själv. pratade i telefon med min älskade mamma och ju mer vi pratade ju mera saknade jag henne så bestämde oss för att packa väskan och åka hem till henne. middag och mys framför tvn med lite snack om det mesta. min magkänsla och hennes känsla om saker jag undrar om brukar nästan alltid vara samma men ibland behöver man bolla idèr med någon och då är mamma oftast det bästa <3.
somnade med tända ljus, lillebror och lillasyster som snusade i sina rum och lizz brevid mig på golvet. det var så lungt så somnade på en gång.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s