2012 – TRÄNING

tack varje lisa har jag hittat ett nytt intresse, styrke -och konditionsträning. under året har intensiteten på träningen varierat men tycker fortfarande att det är väldigt roligt. känslan när man kan ta mera vikter, flera rep, nya övningar och den helt galet trötta känslan i kroppen när passet är klart.

december 2011 kom vi igång med en riktig kickstart och bara på en månad märke man stor skilllnad på min kropp, flytta på hundar på jobbet, göra saker, bära grejorvar inte alls lika jobbigt,härlig känsla.

2012 började ju med sjukskrivning pga höger knät så träningen hade uppehåll på nästa tre månader, inga promenader, träning mm.
utomhus gym
det har sen rullat på med lite olika aktiviteter, spinning, simma, gym och utomhus gym har vi även provat på och det kommer jag absolut fortsätta med när vi får lite mera värme i vår. tanken är att jogga eller cykla dit med Lizz,träna och sen hem, då är vi båda nöjda när vi kommer hem!

hösten har varit ganska tom på träning,kroppen har inte alls varit med, den har gjort ont, jätte trött av ingenting, mått illa mm så vila har kroppen gjort i massor och det har gett resultat. piggare nu, gladare, mera energi och suget efter att träna är tillbaka och säger bara beach 2013…nee tränar inte för soldagarna på stranden, vill inte bara vara den långa smala, jag vill vara den långa vältränad. smal är lätt att bli, gener som gör att man har svårt att lägga på sig eller att äta mindre än man gör av med men vältränad måste man engagera sig, läta rätt, träna rätt och ta hand om sin lilla kropp man har. det är man skyldig den,den ska ju hålla i en massa år till.

utom träning har det blivit mycke promerande för mig och lizz utanför jobbet. bara gå hon och jag, tänka,lyssna på musik och känns hur det bränner i benen i alla uppförsbackar. grymt tips om det händer mycket, ut och gå, ibland gick jag med ett leende, ibland med blöta kinder men alla promender behövdes och nu och i framtiden kommer vara guld när hjärnan behöver rensas.
kvc3a4llspromeand

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s