RÄTT KÄNSLA

känslan jag hade i måndags när jag vaknade, att det skulle bli en riktigt bra vecka, jag var pigg, glad med massa energi. nu har veckan gått och jag hade rätt, Veckan har fyllts av hemmakväll med lizz och massor av tända ljus, hemma med min ❤ familj och var barnvakt. arvid och lova älskar jag så galet mycket så fina,glada och snälla. på morgon åt jag och lovis frukost ihop och snackade ❤

hann med ett gym pass med lisa i norrtälje, blev axlar och mage. en ny magövning som var galet bra men lite svår –  ha koll på armar, ben och armar samtdigt, inte min grej det här med kordination!!
ionsdags träffade jag och marcus ”bliss och kajs”, barnprogram på svt. dom behövde hundar att gå promenad med och efter att varit lite skeptiska mot deras outfits så var dom super duktiga. kommer på tv i januari,då ska det kollas på barnprogram : )

helgen började med trevligt besök från skövde och Naprapat besök. dog planet sammarbetar med piggahundar, och oskar som har företaget har en våg som heter 4legcHECK ( mera om vad det STÅR PÅ HANS hemsidan). lizz var lite ojämn i fram och vi fick lite övningar för att mjuka upp och rätta tilll lite + viktmanschetter för att använda frambenen lite mera när hon går. annars jämn i bakbenen och jämt musklad genom kroppen. känns så skönt när någon riktigt duktig kännt igenom ens hund, vet man vAd man ska göra för att det ska bli ännu bättre och lite bekräftelse att hon är fräsch och fin i kroppen och att det bara är att köra på.
tänker åka tillbaka tidig vår och se hur det utvecklats så man vet innan sesongen drarigång.

(Bild lånad av piggahundar.se)
resten av lördagen slappade vi bara hemma, sov massor och mös i soffan med täcke och tända ljus framför tv.behövligt men riktiga ”pause” dagar nån gång ibland.

söndagens hundaktiviter skriver jag om imorn, tiden räcker inte till idag, eller prio är inte bloggen!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s