MINISEMESTER TILL MALIN :D <3

20120724-125712.jpg
fungerade att vara ledig från jobbet, 3-7 oktober blir det mini semester till Malin. Malin är en av mina guldkorn. trotts att hon lämnat Stockholm för över ett år sedan är hon en galet viktig och fin vänn i mitt liv. vi har gjort så mycket ihop,bott, jobbat, utekvällar som spårat och en massa annat (allt kan man inte avslöja på bloggen).
saknar henne massor, trotts alla våra samtal som gör att hon känns så nära men  samtidigt så långt borta, det går inte att bara komma förbi, gå en promenad, laga middag för du är många mil bort. vardagen med dig i stockholm saknar jag massor ❤

våra mobiler går sönder och tror det är för dom inte orkar höra på alla våra knasliga samtal, alla skratt och krampande magar, alla tårar som runnit och alla härliga samtal om vad som händer i livet.

nu var det sex veckor sen vi sågs, tiden går så fort, så nu är det dags att jag kommer ner, kan inte vänta längre.  kan verkligen inte vänte längre, nu vill jag komma ner idag, nu men knappt två veckor kvar, och under den tiden ska vi göra massa grejor så tiden kommer att gå fort, väldig tur de!!

Saknar dig massor, mitt guldkorn ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s