HELGEN

HAFT EN RIKTIGT BRA HELG. BÖRJADE MED MIDDAG MED LITE KLUBBEN BRUDAR PÅ MONGOLIAN BBQ PÅ SVEVÄGEN, MASSA MAT OCH MASSA PRAT. TACK FÖR EN MYSIG KVÄLL. ÅKTE HEM IHOP MED MARRE OCH PRATADE OM ALLT, HON ÄR RIKTIGT BRA ATT PRATA MED, ALLTID BRA OCH FUNGERADE RÅD!

LÖRDAG VAR EN RIKTIG ”FIXA LÄGENHETEN DAG”. PAPPA OCH JAG ÅKTE TILL IKEA OCH SHOPPADE EN DEL NYA OCH BEHÖVLIGA SAKER, SÅ NU ÄR DET EN ÄNNU MYSIGARE LÄGENHET. TYCKER JU DET ÄR VIKTIGT ATT KUNNA VARA SJÄLV OCH LUGN MED DET, OCH DÅ MÅSTE MAN FÖRST TRIVAS I SN BOSTAD. NU ÄR DET MASSA LJUS ÖVERALLT, MYSIG MATTA, NYA KUDDAR, NY LAMPA OCH SMÅ GREJOR!

HEMMA I LÄGENHETEN BLEV DET STOR STÄDNING SUPRIME FÖR ATT SEN FÅ ALLA GREJOR PÅ PLATS, MYSIG LÄGENHET NU SÅ PROJEKT BO SJÄLV KÄNNS MYCKET LÄTTARE ÄVEN FAST DET TAR EMOT LITE. RIKTIGT MYSIG DAG MED PAPPA, MASSA SNACK OCH ÄNNU MERA SKRATT!

EFTER ATT BARA KOLLAt PÅ NÄR JAG OCH PAPPA FIXADE HEMMA TOG jag och lizz EN LÅNGPROMENAD OCH TRÄNADE LITE ”AGILITY”, TRÄNADE PÅ ”UT”, STARTER OCH ”HÄR” OCH HON ÄR  SÅ HÄRLIG ATT TRÄNA, OCH LÄR SIG SÅ FORT.

KVÄLLSMYS MED MAMMA I MIN MYSIGA LÄGENHET, GJORDE MIDDAG, ÅT OST, DRACK VIN, SNACKADE OCH KOLLADE PÅ FILM, RIKTKIGT MYSIG KVÄLL.

LÖRDAG OCH MOROGNPROMENAD MED SÄLLIS AV MAMMA OCH LIZZ. BRUNCH NÄR VI KOM IN MED ALLT MAN VILL HA. SÅ GOTT NÄR MAN KOMMER IN EFTER EN PROMENAD, OCH MYSIGT MED RIKTIG HELGFRUKOST.

ÄNTLIGEN VALLNING OCKSÅ, VAR EN VECKA SEN LIZZ VAR PÅ FÅR OCH GALET TAGGAD TJEJ. FÖRSTA PASSET KÖRDE HON PÅ GALET, LYSSNADE HALVBRA OCH VAR INTE SÅ SAMKÖRT. HON FICK LIGGA KVAR I HAGEN NÄR HON INTE KÖRDE VILKET VAR BRA, HON BLIR NÄSTAN MER LUGN AV DET ÄN TAGGAD, KNAS.
ANDRA PASSET VAR DET EN HELT NY HUND, MOTTAGLIG FÖR TRÄNING, BÖRJADE ATT VISSLA” FRAM” OCH ”LIGG”. SVÅRT FÖR BÅDA TVÅ, FÖR MIG ATT PRATA OCH VISSLA OM VARTANNAT OCH FÖR LIZZ EN HELT NY GREJ, BÖRJADE FRAM TVÅ GÅNGER NÄR jag VISSLADE, SÅ FRAMÅT MEN SAKTA. SEN ATT JAG INTE VISSLAR RIKTIGT SAMMA HELA TIDEN GÖR DET JU INTE LÄTTARE FÖR LIZZ, MEN VI ÖVAR OCH ÖVAR.

KVÄLLEN BLEV MATLÅDOR OCH  KVÄLLSPROMENAD RUNT BÄSTA ÅRSTA FÄLTEN, SÅ SKÖNT ATT GÅ DÄR, INGA BILAR OCH INTE SÅ MYCKET FOLK, PERFEKT FÖR HUNDPROMENAd, lizz kan gå hur hon vill och jag lyssnar på musik och rensar huvudet, behövligt.

RIKTIGT BRA HELG, NU TRIVS VI BÄTTRE HEMMA, BETYDER MASSOR. LÄTTARE ATT FÅ TILL MIN EGEN TRÄNING, TRÄNING MED LIZZ OCH HA ETT STÄLLE ATT LITE LANDA PÅ – ÄVEN FAST DET SOM SAGT KÄNNS GAALET ENSAMT VISSA KVÄLLAR, MEN GÅR EN HEL DEL OCH HITTAR PÅ SAKER ATT GÖRA FÖR SITTA HEMMA ÄR JU GALET TRÅKIGT UTAN SÄLLIS.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s