KOMMER IKAPP.

varför förföljer allt en så länge, eller kommer ikapp en. att blir sviken av en person som man tycker om mycket tar galet mycket på kroppen, energin till att göra saker man tycker är rolig och mår bra av finns inte, har inte gymmat på nästan 2 veckor och jag vill/brukar träna 3 gånger i veckan + promenader/springa med lizz på kvällarna nån gång ibland. nu finns det knappt energi till att jobba och ta hand om min älskade hund ( hon får i och för sig dagispromeand 2,5 timme/dag).
vill inte att så här mycket energi ska gå åt, och gå till en person som gjort mig ledsen och svikigt. det är inte rättvist.
igår gick jag hem lite tidigare från jobbet, somnade på soffan 16 – 19:30 var vaken en timme och somnade om tll 8:00 morgonen efter och endå kryper det i kroppen och har feber. sover mycket bättre på dagen, inte lika mycket mardrömmar då, drömmer galet mycket, kommer aldrig ihåg vad jag drömmer men är ledsen, arg eller helt tom när jag vaknar upp från dom…ganska skönt att inte komma ihåg alla drömmar, kroppen bearbear och återkämtar ju sig på natten men känns som att många timmar av min sömn går till att drömma massor – blir för lite återhämtning, vilket gör en galet trött tillslut.
inne och jobbade 2 timmar idag och sen hem, bada och sov i 2 timmar. ikväll blir de myskväll hemma med miin älskade mamma, inte ofta det bara är vi hemma men ikväll är det bara våran kväll  ❤

helgen blir hemma, mysa med familjen, sova, fixa om lite i lägenheten och tagga för en jobbvecka och få tillbaka min energi, för snart tröttnar jag galet på att vara så här, det är inte jag,  jag vill ha energi, orka göra allt jag vill och mår bra av!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s