BRA TRÄNING.

SÅ HÄLRIG DAG IDAG. MÖTTE UPP ÅSA MED LEYA VID 10 OCH ÅKTE UT TILL ANNELI (SOM JAG KÖPTE LUSEN AV). BÖRJADE MED ATT FIXA FÅLLA OCH RÄNNA ATT VÄGA ALLA LAMMEN I.
HÄMTA ALLA CA 100 LAM MED VÅRA GALNA BODER COLLIES SOM VAR HETA MEN DUKTIGA, LIZZ HADE LITE VÄL MYCKE SPRING I BENEN, MEN FÖR ATT INTE VARIT PÅ FÅR ”PÅ RIKTIGT” PÅ EN MÅNAD VAR JAG MER ÄN NÖJD. HUNDARNA LÅG INNE I FÅLLAN OCH HJÄLPTE TILL ATT TRYCKA MEDANS JAG FICK PUTTA PÅ LAMMEN, SÅ DOM GICK IN. EFTER TVÅ TIMMAR VAR VI KLARA OCH LUNCHDAGS OCH LITE PAUSE FÖR TRÖTTA HUNDAR.


ANDRA TRÄNINGEN BLEV PÅ ETT STOOORT FÄLLT MED 68 TACKOR, LIZZ FICK JÄTTE FINT, HAR LITE SVÅRT ATT HÖRA NÄR HON KOMMER TILL UPPTAGET I HÄMT, HON ”SUGS” LIKSOM IN MEN TILLSUT SÅ 🙂
BLEV MEST ATT TRÄNA DRIVNINGAR OCH NÅN CROSS. LIZZ VILL GÄRNA HÄMTA MEN NÄR HON KOMMER PÅ VAD JAG VILL SÅ JOBBAR HON PÅ, GLIDER GÄRNA UT LITE VÄL PÅ KANTERNA MED MED LITE HJÄLP AV MATTE SÅ GICK DET GANSKA RAKT – INTE MIN GREJ MED LINJER OCH SÅNT, MEN SKA MAN TÄVLA NÅGON GÅNG KANSKE MAN SKA BÖRJA TÄNKA OCH TRÄNA LITE PÅ DE!!!

RIKTIG VALLDAG MED FÅRJOBB OCH BRA TRÄNING. NU KÄNNS VI SAMKÖRDA TILLS LÄGRET SOM VI DRAR PÅ IMORGON. SER VERKLIGEN FRAM EMOT LÄGRET, MYCKE VALLNING OCH HJÄLP. SEN HAR VI HÄRLIGT SÄLLSKAP AV LISA, ÅSA OCH MICKAN FRÅN KLUBBEN, KOMMER BLI 3 SUPER DAGAR :d

tACK FÖR EN SUPER DAG ANNELI OCH ÅSA :d

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s