2 ORD

ÅRET SOM REDAN KAN SAMMANFATTAS MED TVÅ ORD –  UTVECKLING OCH ERFARENHETER.

fRÅN JANUARI MÅNAD I ÅR HAR JAG SATT OCH BLIVIT SATT I OLIKA NYA SITUATIONER, BÖRJADE MED SKADADE KNÄT. ATT JAG SOFIE MED MYROR I BENEN SKULLE KLARA AV ATT VARA ”INSTÄNGD” I EN LÄGENHET I 2 LÅNGA MÅNADER TRODDE JAG ALDRIG JAG SKULLE PALLA, MEN SE PÅ FAAN, DET GICK!

ATT JAG SKULLE VARA SÅ RÄDD ATT FÖRLORA NÅGON, LIZZ UNDER HENNES OPERATION, KÄNSLAN AV ATT INGENTING ANNAT SPELADE NÅGON ROLL, FÖR UTAN LIZZ KLARAR INTE JAG MIG, VI ÄR SOLIZZ OCH SKA VARA I MÅNGA HÄRLIGA ÅR TILL.

ATT ALLT VÄNDER PÅ EN DAG, HUR MAN REAGERAR NÄR MAN INTE ÄR BERÄDD ALLS, FÖRLORAR EN PERSON MAN TYCKER OM. NÄR MAN INTE KAN GÖRA NÅGOT ÅT DET – FÖRSÖKA SE MENING MED ATT ALLT HÄNDER.

MENINGEN MED ALLT FÖRSTÅR JAG, ELLER KANSKE INTE FÖRSTÅR MEN BÖRJAR SE EN MENING MED, JAG HAR BLIVIT EN STARKARE PERSON, SAMTIDIGT SOM JAG LÄRT MIG HUR OTROLIGT MYCKET VISSA PERSONER, HUNDAR MM BETYDER FÖR MIG.
MEN DET ÄR VÄRT, FÖR ATT KUNNA ÄLSKA SIN HUND, SINA VÄNNER, familj MM MÅSTE MAN VÅGA KÄNNA, för vågar man aldrig känna efter – vad är det för mening då, vill känna, även fast man vet att det gör galet ont om någon av alla dessa personlighet skulle försvinna, men man måste våga.

 JAG HAR ALDRIG VARIT EN PERSON SOM TYCKER OM ATT VARA SJÄLV, GILLAR SÄLLSKAP, HA PERSONER RUNT OMKRING MIG MEN KAN OCKSÅ GILLA ATT VARA SJÄLV, BARA HA MIG SIG OCH LIZZ ATT TÄNKA PÅ. SÅ ETT AV MINA MÅL NU ÄR ATT ORDET ”ENSAM” INTE SKA VARA SÅ LÄSKIGT.  VILL INTE VARA SJÄLV, VILL VARA MED FOLK, HA SÄLLSKAP MEN MAN MÅSTE (TROR JAG) KUNNA OCH VARA LUGN I ATT VARA SJÄLV. JAG VET ATT JAG KAN KOMMA DIT IGEN ÄVEN FAST DET KANSKE TAR LITE TID MEN ALLT GÅR – BARA MAN VILL OCH ORKAR OCH DET VILL JAG. JAG VILL TRIVAS HEELT MED MIG SJÄLV, VARA STOLT ÖVER DEN JAG ÄR.

2 tankar om “2 ORD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s