SÅ ATT VI KAN GÖRA ALLT VI VILL.

NU är DET mycket i mitt liv NU, tankar, FÖRÄNDRINGAR, OLIKA FRAMTIDSPLANER, UTVECKLING MM OCH DET ÄR SPÄNNANDE, SKRÄMMANDE, ROLIGT, JOBBIGT, ENERGI GIVANDE MEN SAKER MAN MÅSTE GÅ IGENOM OCH SOM JAG SJÄLV VÄLJER ATT GÅ IGENOM, IJALLAFALL DOM FLESTA..jag så glad att jag hittat två saker DÄR JAG KAN KOPPLA BORT HJÄRNAN, FÖR TRO MIG DEN GÅR PÅ HÖGVARV, GÖR DET TYP ALLTID MEN LITE EXTRA viSSA PERIODER I LIVET. FÖR ATT HJÄRNAN SKA FÅ ETT BREAK I ALLT – HAR JAG MINA UNDERBARA PROMENDER OCH PASS PÅ GYMMET.
nÄR JAG TRÄNAR KAN JAG BARA KONCENTREA MIG PÅ EN SAK, PRECIS DET MAN SKA GÖRA, TRÄNA, ANVÄNDA KROPPEN RÄTT, TA I, ANDAS OCH ALL FOKUS LIGGER PÅ DET. 
promenader/spriNG RUNDOR på kvällarna kopplar jag också bort exakt allt. Vill jag bara inte tänka så höjs musiken och tänker bara på att jag ska framåt, upptäcka nya vägar att gå. HUR GLAD JAG ÄR ATT KROPPEN ÄR HEL, JAG KAN SPRINGA NU, KNÄT PALLAR, KONDITIONEN BLIR BÄTTRE OCH JAG ORKAR OCH KAN.
ÄR DET NÅGON SPECIELL TANKE SOM ÄR SVÅR ATT FÖRSTÅ SIG PÅ ÄR DET OCKSÅ GULD ATT KOMMA UT I STOCKHOLMSKVÄLLEN, MAN TÄNKER KLARARE OCH BLIR OFTA LITE KLOKARE.Sen är ju jag en person som vill att det händer mycket i vardagen, nu är det jag och Lizz och vi vill göra allt, helst varje dag. Så för att mest jag ska palla och stanna upp ibland är våra kvällspromenader guld värda. Då hinner man varva ner, och vi får en stund för oss själva, mobilen på ljudlös och bara vara.
När det bara är vi blir jag lite extra kär i min älskade hund, hon ställer alltid upp med en underbar inställninG, KÄNNER AV ALLT OCH ANPASSAR SIG, DET ÄR NÅTT SPECIELLT MED HUNDAR, ELLER BORDER COLLIE, MAN BEHÖVER INTE SÄGA SÅ MYCKET, DOM VET REDAN! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s