Vad hände där…

Vakande hos Sandra imorse med massa sol och blå himmel, våren är verkligen påväg nu 😀
Hade sällis av Eva på vägen till bussen och först käkade hon nått opassande och jag ropade på henne varav hon börjar springa ut i vägen, gick bra men knäppa hund!!
Som att inte de skulle räcka sprang hon helt plötsligt fram till en russelblandning, och det var inge ”hej ska vi leka” utan sådär lite jag ska visa att jag finns. Vi hade mycke problem med det när jag fick Lizz men  var vääldigt länge sen hon fick nån sån ide nu!! Hon brukar mera vilja gå ifrån hundar. Även gå i koppel är ett störande moment, drar och man måste träna på att inte dra….

Alla dessa konstiga beteenden är absolut inte rätt och ska jobbas stenhård på nu för jag varken jag el Lizz vill ha de så.
Man kan ju aldrig skylla helt på nått när det händer saker man inte vill men hennes energi nivå är HELT sjuk. Hon är van vid 3 timmars promeand varanan el varje dag + vallning ca 2 gången + träna inne. Nu är det sakta promenad en timme med struttisarna på jobbet så inge spring, sen lite träning innne, vallning har jag börjat kunna hålla på med igen men vågar inte göra för mycket så knät blir sämre ( blivit värre sen ja börja jobba, läskigt!!!).

Men bara att ta tag i och börja träna vardagslydnad mera och nu veta att man inte riktigt har den hunden man är van att ha, den drar inte i koppel som den gör nu, drar inte fram till hundar och äter inte saker hon inte får, suck!!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s