Olika besked

Igår fredag var jag tillbaka till husläkaren för resultat av röntget och ingen skelettskada, skönt men fortsatt letande efter varför det tycker och gör ont så  fort jag belastar höger ben/knä.
Efter en del påtryckningar från mitt håll skulle jag få en remiss till en ortped, vilket alltid tar 100 år att få + att hon sa att jag skulle börja jobba på måndag.
På kvällen efter att bara åkt lite tunnelbana gjorde det ondare och dunkande i benet.
Snälla Lisa B följde med in till S:t Göran idag, fick träffa en ortopet som jag fick förtroende för och underskökte knät, han trodde på blåmärke i skelettet och kanske nån lten miniskskada el liknande.
Sjukskriven tills 22/2, blir det inte skillnad inom två veckor ska jag tillbaka och då får man ta det då…kanske tillhållsoperation el magnetrönten men det får vi se, hoppas på att det bli bra så fort det bara går.
Måndag ska jag boka tid hos sjukgymnast, lite tips på övningar mm som bygger upp knät och muskler runt om utan att skada 🙂

Så framåt men endå bakåt, vet svar på röntgen men där såg man inget, så fortsatt letande och vila men börja röra lite mer på mig, kanske gå en promenad på 20 min ijallafall, sen vila vila vila!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s