Standard

Uppdaterar dåligt, men lite förändringar:)

Bloggen uppdaterad dåligt numera,men inte haft nån lust att blogga!
Mitt och Lizz liv rullar på, men med lite förändringar. Från imorn fredag får vi lägenhetssällskap av Lisa och hennes hundar. Lisa kommer börja jobba 50% på Dog Planet och sen på Trygga Tassar ( hennes företag), tror der kommer att bli super mysigt. Tänk att få bo med sin bästa kompis ( nästan på heltid) jobba med henne 2 dagar i veckan och sen få sällskap och hjälp med lägenheten ( både med hyra och tråkiga saker som diska, det verkligen hatar jag :P).

Hunnit med lite badning av Lizz efter våran skåneresa, och shiiit va hon var skitig. Klippte henne även lite på haser/under magen och hennes ”brallor” för att få bort så mycket smuts aom möjligt, så klipper lite är inte för syns skull ( men tassarna blir väldigt söta och små) utan för jag är lite bekväm 😛

Tränigen har det varit lite dåligt med, men promenader blir det självklart men fungerar lite hur jag ska i inlärningen nu i vissa moment, men vi ska komma igen, blir nog mer taggad sen när det är inte mindre kaos i huvudet..
20111201-220406.jpg

Nu på kvällen kom pappa förbi med mat och hjälpte mig sätta upp en spegel, tavellist, badkaret och småfix, tack snälla pappa 😀

2 tankar om “Uppdaterar dåligt, men lite förändringar:)

 1. Hej Sofie! Äntligen har jag hittat er hemsida! 🙂 Himla länge sen vi sågs, är allt bra med dig? Roligt att du och Lisa flyttar ihop, är det Dahl du syftar på?

  Lizz är så himla fin, minns när jag träffade er första gången och du hade precis fått henne!
  läste i inlägget nedanför att du har problem med ljud i agilityn och att du är rädd att det ska ta över i de andra sporterna. Så har jag också tänka men Eva Marie wergård som jag går agilitykurser för säger att det inte är något större problem för hundarna lär sig skillnaden mellan olika hundsporter. Men som sagt, vill man vara 100 på att hunden inte lär in sig några dumma ljud så kanske man måste avstå agilityn.

  Vore roligt å ses någon dag förresten! Long time no see 🙂

  • Hej Mimmi 🙂 Roligt att du hittat hit. Allt är toppen med oss 😀 och med er ;)? Precis, Dahl och jag blev kompissambo i fredags och tror der kommer blir toppen, bo med sin bästa kompis, hon har börjat joba 50 % på Dog Planet oxå 🙂

   Gullig du är, kommer ihåg den kursen, hade nog bara haft henne nån vecka då!
   Har också tänkte lite så men ” vågar” inte förstöra en nästan tysta lydnaden, men när det känns helt 100 med lydnaden kommer vi absolut börja med agility för det är också så sjukt roligt:)

   Låter som en toppen ide att ses nån dag, kan inte du smsa mig ( 0700 599 442) så kan vi ses nån dag 😀

   Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s