För ett år sedan var du min prins<3

Idag är det ett år sedan jag pussade på dig, höll om dig och var tok kär i dig, pratar såklart om Storm el som han heter idag Molle.

Tiden går så fort. Läste på min blogg i veckan om hur allt var för ett och två år sedan och tur är vell att man glömmer lite, men när man läser är det som man är tillbaka just då, just när man kände precis den där känslan.

Att lämna tillbaka Storm är fortfarande konstigt i mitt huvud, och han kommer alltid att få en plats i mitt hjärta.
Du var så cool och på bara fem dagar var jag tok kär i dig och sen vändes livet upp och ner.

Från att det skulle bli valpsommar till helvetet. Den 10 juni hade min kropp riktigt gett upp och orkade inte mera, jag bara spydde och kilona rasade och Storm ville ju hitta på saker, busa, träna mm men krafterna fanns inte alls.

Vägen mellan Stockholm – Göteborg har aldrig känts så lång, och Storm skötte sig exemplariskt.
Uppfödaren Anki var så snäll och förstod hur det var och sa ingenting när vi kom fram, det gick inte…..tårarna bara rann och jag var helt sönder.

Hemma i Stockholm påminde allt om Storm, faan säger jag bara! Ord som ” jag trodde det värsta var över”, ” allt runt om pappa påminner mig om honom, de här går inte”.

Idag är Storm (som han fortfarande är för mig) en stor snygg kille, MT testad med 2:a på skott, höftröntgad samt kastrerad och bor med en tjej som heter Emelie och hennes rottis kompis.

Tänker fortfarande på dig, snyggingen 🙂

3 tankar om “För ett år sedan var du min prins<3

  1. Vad fin han har blivit! Ibland går livet inte riktigt som man tänkt sig, vägar som man tänkt gå tar helt plötsligt stop. Jag vet!! Det är tungt, jobbigt och jävligt. Men även om vägar tar stop så kommer det alltid nya, nu har du Lizz, en helt fantastisk liten flicka som jag vet att du högt älskar! Storm kommer alltid att ha sin plats och du kan plocka fram honom ur dina minnen precis när du vill! Stor kram ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s