Huset fullt av hundar

De nya programmet på SVT 1 som började igår har väckt många hundmänniskor och alla ska tycka om programmet, allt från vilket shit program till fan vilken bra ide.

Kollade på programmet efter att jag läst alla kommentarer på facebook, bloggar mm. Båda sidorna på varför programmet var bra resp dåligt kändes som bra argument innan jag såg avsnittet.

Nu när man sätt det tycker jag att visst kan det vara bra att pröva på att ha hund och så men att ha 6 st hemma på samma gång under samma tak tror jag inte visar hur hundarna är ”på riktigt”. Tex så är Lizz och Slipp busiga när dom är ihop, men lunga sovpotatisar när som är själva.
Sedan var dom ju inte intresserade av en stor hund så varför ta in 3 stora hundar, labbe, blandis aussie/bc/scäfer och en vinthund, sen var ju alla unga, typ 5 månader vilken betyder damp!!

Själv skulle jag aldrig kunna ta in 6 hundar på prov, skulle sluta med att jag satt där med 6 hundar + Lizz,. Vet ju hur det gick med Lizz och mig, tänkte hela tiden fäst dig inte vid henne innan du vet höftresultaten, tog en dag innan jag var tok kär i henne 🙂

Ska bli roligt att se vad det är för familj nästa vecka och vad det kommer vara för hundar 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s