Valla i solen

Vårat äventyr igår började kl 8 i Rimbo med alla tre border collie:s . När vi vnakande var det -28 med vallfreaken Lisa och Sofie gav sig ut endå.
Vårat första mål var att komma till Stockholm utan, gick bra. Sen skulle vi mot Södertälje och det gick förvånansvärt bra tills Alex som vi skulle valla med ringer och säger att bilen hennes inte fungerar, då blev det kaos och pankaka av de hela, vände för att köra va vid Hägerstensåsen men missar avfarten och hamnar på Essingen, inge bra. Vi fick köra enda till Alvik innan vi kunde vända, tur att man bott där så man hittade.
Väl tillbaka på banan blev vi guidade av Alex ( som med all rätt kallade oss popcorn, hehe) så vi kom rätt. Hämtade upp Alex och begav oss till Agdala gård.
Vi kom fram en timme för sent!
Stefan har lite drive-in vallning och ville se vad vi hade för hundar så kollade lite när vi vallade och det blev tummen upp, så nu får vi valla där:)

För Lizz gick det bra, var så länge sen sist så trände lite på att driva fåren framför mig med lite mer avstång mellan mig och Lizz och tycker hon var duktig. Vänster och höger blev fel nån enstaka gång men ibland är det ju jag som säger fel och Lizz som gör rätt, inte lätt med en förvirrad mamma ibland. Fick även tips av Alex att lägga in komandot ””stedy” och det kunde hon nog sen innan, fick en helt annat koncentration och blick.

Tycker det gick bra för Lisa och Slipp också, roligt att se henne bli bättre och bättre. Lass som är Alex är bara 10 månader, roligt att se olika åldrar, hur mogna dom är och vad man tränar på när dom är så pass små.

Vid 14 åkte vi därifrån med trötta hundar. Donken var nästa stopp och sen till Norrtälje för promenad med Sara och Robban.
Hyrde filmen The Collector, ääääcklig film. Somnade vid 21 och sovit till 10 idag. Tar på krafterna att köra fel, valla i fina solen, promenad och film.

Tänk om alla dagar kunde vara som igår, valla i solen, umgås med trevligt folk, äta donken och långpromenad på kvällen med avslutning film:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s