Wärnsta Prinsen, Jim

Igår åkte jag, Lisa, Sofie och Simon och hämtade lilla Jim, Lisas nya border collie kille, 9 veckor. Han är såå söt och härlig. Dom hade kvar några valpar och jag är jätte sugen på en korthårig tik, prickig och heter Vilda, får se, är hon kvar i sommar kanske vi blir tre. Hade velat haft valp nu men vill lära känna Lizz bättre, och i sommar har vi hängt ihop i nästan ett år. Vet inte riktigt vad våran grej är ännu och så, bara vallningen.
Apropå träning, Lizz haltar inte längre och kan nu gå långpromenader och träna, KAMP mm, så roligt att se henne glad och roligt när de går framåt i träningen. Visst har hon tappat en del men kommer snabbt på det igen.

Så flocken med, Lisa, Isa, Slipp, Civano, Jim, Jag och Lizz är nu på Rimohundagis/pensionat och har en pensionathund, storpudel. Träna och gå promenader och Lisas pappa kommer och ska fixa lite i loklaerna, det är Lisa och Sara som ska ta över dagiset, spännande:) Kanske vi får sängar att sova i inatt:) hihi.

Nu ligger alla flockmedlemar och sover, inklusive lilla Jim, gillas:) Lisa är hos deras revisor och fixar med papper. När hon kommer tillbaka blir det ett besök i huvudstaden och hämta dator, bur, foder, kläder, ja de mesta helt enkelt!!

Nu kallar Jim, hihi, han är verkligen fullt ös medvetslös:)


Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s